RLGaming.com


RLGaming's Forums
It is currently Mon 18 Dec, 2017 1:23 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 
Author Message
 Post subject: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Fri 06 Dec, 2013 4:15 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
OK, dedicated server up and running. I have the benny warfare cti missions for both islands on the server, and a couple of others. you do not need the cba_a3 or alive mods for the warfare mission or any of the other missions except for the alive showcase mission.

the server thread in the Servers forum is updated with information, but to connect to the server it is rlg3.rlgaming.com or look for rlgaming in the server browser. the password is our normal password, server admin is our normal password typed twice. it is up and running now for you east coasters to test and see if you can connect.

I do not have my alive mission ready yet, but if you guys want we can try the alive showcase mission or just play becti (benny cti). not yet sure what time I will be on yet.

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 Friday
PostPosted: Tue 10 Dec, 2013 10:00 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 6:11 pm
Posts: 6064
Location: San Diego, CA
Benny CTI DL Link: Benny CTI 0097

EDIT: Removed instructions. Apparently these are Mission Downloads. Sorry for the confusion.

_________________
Image

Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist


Last edited by Softball on Sun 15 Dec, 2013 2:57 pm, edited 1 time in total.

Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 Friday
PostPosted: Wed 11 Dec, 2013 6:50 am 
Offline
 Profile

Joined: Mon 12 May, 2003 8:57 pm
Posts: 1752
We all need to download this?

_________________
Gaming on Fedora using Wine
http://fedoraproject.org/
http://www.winehq.org/


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 Friday
PostPosted: Wed 11 Dec, 2013 11:39 am 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
no, and you should not put anything in your arma addons folder. you SHOULD do everything as mods. but this is a mission, so all you have to do is connect to the server and it will download the mission. if you want to download ahead of time put the pbo's in the respective mpmissions folder (in your arma 3 profile folder).

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Thu 12 Dec, 2013 10:03 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
server down right now for update. will post again once it is running.

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Sun 15 Dec, 2013 2:56 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 6:11 pm
Posts: 6064
Location: San Diego, CA
Whoops. So we don't need to DL anything for the CTI? Sorry for the misinformation.

On a side note, I don't think we should get too crazy with addons, as they tend to deter people from playing. And it could screw up the game after any official updates.

_________________
Image

Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Mon 16 Dec, 2013 9:06 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
addons do not mess up the game after updates. updates mess up working addons.

but I have never been a big fan of lots of addons. maybe one big one, but not lots of them. this cba and alive are working pretty good.

I am going to look at ace though - we did use that. and more maps are always good.

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Tue 24 Dec, 2013 4:54 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
server up and running. I have the patrol operations missions on it, and it is running the task force arrowhead radio mod and the alive mod (alive will not affect missions that do not use it, it has to be embedded in the mission).

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Tue 24 Dec, 2013 7:24 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 6:11 pm
Posts: 6064
Location: San Diego, CA
Not seeing the server listed

_________________
Image

Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Tue 24 Dec, 2013 10:51 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
looks like firewall caused an issue even though I allowed arma. I just shut it off since the system is behind a firewall anyway. should be good now.

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Wed 25 Dec, 2013 12:25 am 
Offline
 Profile

Joined: Sat 12 May, 2001 5:00 pm
Posts: 478
Location: Missouri
going to down load game today Hammer do I need to get any mods ? so I can do mission with you guys.


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Wed 25 Dec, 2013 12:36 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 6:11 pm
Posts: 6064
Location: San Diego, CA
The mods we are using are:
http://www.armaholic.com/page.php?id=18767
DL Link: @CBA_A3

http://alivemod.com/
DL Link: @Alive 5-4.7

http://radio.task-force.ru/en/
DL Link: Task Force Radio 0.8.3


Most all of these you just need to extract and place into you Arma3 Root folder. You would then enable the Mods IN GAME, under Configure > Expansions in the menu. With the radio mod, you will need to place a couple of DLL files in your Teamspeak Plugins folder. You will also need to enable the Radio mod in Teamspeak under plugins.

_________________
Image

Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Wed 25 Dec, 2013 9:04 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
I tweaked the server some after our mission last night. hopefully it is better now (added cpu, cores, and memory).

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Thu 26 Dec, 2013 9:19 am 
Offline
 Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 6:11 pm
Posts: 6064
Location: San Diego, CA
"Into the Fog" was a pretty good mission, I think we need to try it again with the AI tweaked down a bit. They were pretty good crack shots for it being dark and raining, lol.

_________________
Image

Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Thu 26 Dec, 2013 3:50 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
agreed. I tweaked the server some more for some more potential performance gains and dropped the ai skill a bit.

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject: Re: ArmA 3 dedicated server
PostPosted: Tue 21 Jan, 2014 10:38 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7799
new version of alive, 0.5.6, is on the server.

_________________
Helmut


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By Kieron Thwaites (Ron2K)