RLGaming.com


RLGaming's Forums
It is currently Sat 23 Sep, 2017 2:56 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: DW will not initialise - EUREKA!
PostPosted: Wed 02 Mar, 2005 4:45 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 17 Aug, 2002 9:06 pm
Posts: 5543
I am having problems with DW - when I try to start up I get the following message:

Failed to initialise the graphics display

Followed by the next error message:

Context Create Error:- 2147467259

Any help greatly appreciated, thanx.


Last edited by KODIAK on Sat 05 Mar, 2005 12:05 am, edited 1 time in total.

Top
 

 Post subject:
PostPosted: Wed 02 Mar, 2005 4:50 pm 
Offline
 WWW  Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 3:55 pm
Posts: 2746
Location: Reston, VA
did you reinstall DW after your new vid card?

Try this:
- go to your DW directory and locate the file named "dangerouswaters.ini"
- rename this file to "dangerouswaters.old"

try starting the game and see if it works. I have a feeling there's a setting in that ini file that your new card/drivers isn't compatible with that it's getting hung up on and hopefully those steps will just reset DW back to "factory default settings"

If it doesn't work, just rename the file back to its original name.

-Gator

_________________
Image
Silence is golden - Duct Tape is silver


Top
 

 Post subject:
PostPosted: Wed 02 Mar, 2005 5:26 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 17 Aug, 2002 9:06 pm
Posts: 5543
Thanx Gator, Steel mentioned that to me and I tried it last night, but to no avail. :cry:


Top
 

 Post subject:
PostPosted: Sat 05 Mar, 2005 12:00 am 
Offline
 Profile

Joined: Sat 17 Aug, 2002 9:06 pm
Posts: 5543
Got it! I just read a post from one of the guys on Battlerfront.com - he unassigned his second monitor setting. So I opened the icon at the bottom right of my screen, and set the nVidia setting to default, hoping it would remove any adjustment I had made since or whilst installing - EUREKA! So I have to now go over and say thanks for the idea. This is obviously something to do with the second monitor facility settings on the card desktop set-up. :? 8O Don'ty ask cos I really don't know why or how . . . . . . , but I'm happy! 8)


Top
 

 Post subject:
PostPosted: Sat 05 Mar, 2005 10:10 am 
Offline
 WWW  Profile

Joined: Sat 29 Jun, 2002 3:55 pm
Posts: 2746
Location: Reston, VA
glad you got it worked out. It's always something simple, eh?

I made a sub v. sub for us if you wanna try it sometime ...

_________________
Image
Silence is golden - Duct Tape is silver


Top
 

 Post subject:
PostPosted: Sat 05 Mar, 2005 1:27 pm 
Offline
 Profile

Joined: Wed 11 May, 2005 2:50 pm
Posts: 7796
make sure you let the support folks in that forum know - the game should not be hindered by that as all. ridiculous. glad it is working.

_________________
Helmut


Top
 

 Post subject:
PostPosted: Sat 05 Mar, 2005 4:15 pm 
Offline
 Profile

Joined: Sat 17 Aug, 2002 9:06 pm
Posts: 5543
I look forward to getting stuck into that mission, Gator. Steel, I have already posted in that forum against both the threads I was in discussion at. So, hopefully those who have just posted will be able to benefit from that. 8)


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By Kieron Thwaites (Ron2K)